Domowe Roladki Do Pizzy
Domowe Roladki do pizzy mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 215 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2468 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę o niskiej wilgotności, olej canolan, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Roladki Do Pizzy, Domowe Roladki Do Pizzy Pepperoni, oraz Pieczone Domowe Roladki Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż mąkę chlebową i sól do miski robota kuchennego wyposażonego w ostrze ciasta. Włącz procesor i dodaj jajko. Następnie powoli dodawać wodę, obserwując ciasto, aby uformować kulkę (może nie potrzebujesz całej wody). Kontynuuj przetwarzanie, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 15 sekund.
Wyjąć ciasto z robota kuchennego, uformować na płaski dysk. Owinąć w folię i odstawić na godzinę
Podczas gdy ciasto odpoczywa, przygotuj nadzienie.
Połącz kiełbasę z serem i dodaj wystarczająco dużo sosu pomidorowego, aby dobrze go związać, ale nie tak bardzo, że mięso i ser pływają w sosie.
Gdy będziesz gotowy do pracy ciasta, Ustaw wałek do makaronu na najgrubsze ustawienie. Ciasto podzielić na 4 kawałki. Wyślij pierwszy kawałek przez wałek makaronu w najgrubszym ustawieniu, złóż na pół i wyślij go ponownie. Kontynuuj składanie i walcowanie, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Następnie Ustaw wałek makaronu o jedno nacięcie mniejsze i ponownie rozwałkuj ciasto.
Obróć ponownie przy ustawieniu 3 i zakończ przy ustawieniu
Powtórz z pozostałymi trzema kawałkami ciasta.
Ułóż arkusz makaronu na lekko posypanej mąką powierzchni i umieść 1 łyżeczkę nadzienia w odstępach 1 1/2 do 2 cali wzdłuż wejścia ciasta.
Bardzo lekko posmaruj odsłonięte ciasto wodą. Złóż ciasto nad nadzieniem, a następnie naciśnij wokół nadzienia, aby uszczelnić rolki, uważając, aby wycisnąć jak najwięcej powietrza z całego nadzienia. Z nożem do ciast, nożem do pizzy lub nożem, przycinaj ciasto wokół rolek, pozostając blisko napełniania, ale pozostawiając wystarczające ciasto, aby wokół było dobre uszczelnienie. Poszczególne rolki powinny mieć około 1 1/4 cala kwadratu. Oszczędzaj resztki ciasta. Kiedy skończysz ze wszystkimi arkuszami makaronu, możesz ponownie zwinąć wszystkie resztki i kontynuować robienie bułek pizzy.
Przed usmażeniem sprawdź rolki, aby upewnić się, że wszystkie krawędzie są szczelnie zamknięte.
Wlać olej do holenderskiego piekarnika lub woka i podgrzać do 191°.
Umieścić roladki w oleju w partiach, uważając, aby nie tłoczyć patelni, i smażyć, aż złoty kolor będzie brązowy, przewracając się, aby ugotować drugą stronę, gdy dno jest rumiane, w sumie 2 do 3 minut.
Usuń z oleju i umieść na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć dodatkowy olej.
Podawać natychmiast lub schłodzić i podgrzać w piekarniku, gdy będziesz gotowy do podania (8 minut w temperaturze 350°).
A oto porównanie. Oryginał po lewej, mój po prawej. W nie-ślepym, całkowicie stronniczym teście smaku, mój wygrał.