Dip Z Fondue Malinowym
Malinowy dip do Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz owoce, skrobię kukurydzianą, gorące cukierki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fondue Czekoladowo-Malinowe, Fondue Z Gorzkiej Czekolady I Malin, oraz Czekoladowe Karmelowe Malinowe Fondue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić i odsączyć maliny, zastrzegając 1 łyżkę soku. Mash maliny. Wcisnąć przez sitko o drobnych oczkach do małego rondla; wyrzucić nasiona.
Dodać masło jabłkowe i czerwone hots do napięte maliny; gotować na średnim ogniu, aż cukierki są rozpuszczone, mieszając od czasu do czasu.
Połącz skrobię kukurydzianą i zarezerwowany sok, aż będzie gładka; wymieszaj z mieszanką jagodową. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać na średnim ogniu przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Aby podawać ciepło, przenieś do małego garnka do fondue i utrzymaj ciepło. Lub, służyć na zimno, przechowywać w lodówce aż schłodzone.