Dip z czerwonej papryki i ziemniaków z Crudités może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 165 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jeśli masz rzodkiewki, sałatę rzymską, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czosnek i migdały wirować w robocie kuchennym, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać paprykę, olej, sok i 1/4 szklanki wody; wirować aż do konsystencji salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sok
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Woda
Olej Do Smażenia
3
Dodaj gotowane ziemniaki, sól, pieprz i pulse do mieszania, skrobanie miski w razie potrzeby.