Dip Oliwkowy do włoskiego chleba
Przepis Dip z oliwek na włoski chleb jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 145 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1670 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka parmezanu, oliwy z oliwek, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Włoski Chleb Focaccia z oliwą z oliwek, rozmarynem i czosnkiem, oraz Włoska sałatka z tuńczykiem, zieloną oliwką i mandarynką na grillowanym chlebie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek na talerz sałatkowy. Użyj prasy do czosnku, aby nacisnąć ząbki czosnku na pięć różnych miejsc na talerzu.
Ocet balsamiczny skropić oliwą i czosnkiem.
Posypać parmezanem i oregano. Doprawić czarnym pieprzem.