DIP meksykański

DIP meksykański
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj meksykański dip. Ten przepis służy 1 osobie. Za 16,97 USD za porcję ten przepis pokrywa 74% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4835 kalorii, 263 g białka i 387 g tłuszczu. Ten przepis zachwycił 7 osób. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pod ręką skondensowany krem z zupy grzybowej, mieloną wołowinę, salsę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i דל פחמימות,zną. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. To będzie hit na Twoim wydarzeniu podczas Super Bowl. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 95% wyniku, co jest wynikiem super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także dip meksykański, dip meksykański i dip meksykański.

Instrukcje

1
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Smażyć na średnim ogniu, aż będzie równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Włoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 FuntaWłoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 Funta
2
Odcedź wołowinę i włóż do wolnowaru lub garnka z salsą, skondensowaną zupą grzybową i serem topionym. Gotuj na wysokim ogniu, aż ser się roztopi. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skondensowany Krem Z Zupy GrzybowejSkondensowany Krem Z Zupy Grzybowej
3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Louisa Roederera Cristal Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 299 dolarów za butelkę.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia93
Magazyn