Dijon-Wino Marynowane Żeberka Pieczone
Dijon-wino marynowane pieczeń żeber może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.7 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda dijon, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Pieczeń Marynowana W Winie, Wino Czerwone Dijon Vinaigrette, oraz Klon Dijon Białe Wino Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pieczeń w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połącz wino z pozostałymi składnikami; zalej pieczeń. Uszczelnić worek; marynować w lodówce 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Usunąć pieczeń z marynaty, odrzucając marynaty.
Ułożyć pieczeń na stojaku na płytkiej patelni. Włóż termometr do mięsa, upewniając się, że nie dotyka tłuszczu.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub 160 (średnio).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Uwaga: pieczenie Rib-eye jest również pakowane jako pieczenie żeber.