Devil’s Food Cake Verrine

Devil’s Food Cake Verrine
Devilâ € ™s Food Cake Verrine może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka syropu kukurydzianego, cukier granulowany, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Verrine Fraicheur: Ogórek, Jogurt I Wędzony Łosoś Verrine, Truskawkowy Jogurt Verrine, oraz Krab I Awokado Verrine.

Instrukcje

1
Zrób ciasto umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 163°. masło 8x8x2-calowy kwadratowy patelnia do ciasta, ułóż dno pergaminem i posmaruj pergaminem.Mąkę tortową, cukier, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać na pergamin. W małym rondlu połącz masło i kawę na średnim ogniu, aby stopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mąka TortowaMąka Tortowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Ubij w maślance, jajku i żółtku, a następnie mieszaninę mąki, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 50 minut. Schłodzić na stojaku przez 15 minut. Odwróć na stojak, Usuń pergamin i całkowicie ostudź. Mus roztopić słodko-gorzkie i mleczne czekoladki w średniej żaroodpornej misce na patelni z ledwo gotującą się wodą. Zestaw aside.In inną średnią miskę, ubić żółtka i syrop nad łaźnią wodną, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Zdjąć z ognia i krótko ubijać do ostygnięcia.Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubij białka w średniej misce, aż utworzą sztywne szczyty, 1 do 2 minut.Mikserem na średniej prędkości ubijamy śmietanę w innej średniej misce do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Miksturę żółtkową ubić do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Ubij w łyżce bitej śmietany. Gumową szpatułką złóż pozostałą bitą śmietanę, a następnie białka. Przechowywać w lodówce. (Mus można przygotować do 4 godzin wcześniej.) Zrobić Streusel w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, ubić masło i cukier na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, przez 3 do 4 minut. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj vanilla.In w średniej misce wymieszaj mąkę i kakao w proszku. Mikser pracuje z małą prędkością, dodać mieszankę mąki w trzech krokach, w tym stalówki kakao i sól z końcowym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wymieszać, aż ciasto się połączy. (Ciasto można schłodzić przez tydzień lub zamrozić do 2 miesięcy.) Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem i naciśnij ciasto na patelni w 1/4-cala-Gruba warstwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Piec w temperaturze 163° przez 8 minut, a następnie grabić widelcem, aby rozbić się na średnie grudki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Piec 7 minut więcej i grabić ponownie, aby utworzyć małe kawałki. Streusel będzie wyglądał piaszczysto i będzie chrupiący, gdy ostygnie. (Streusel można zrobić 1 dzień wcześniej.) Zrobić sos
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
12
W małym rondlu umieść śmietanę, syrop, sól i 1/4 szklanki wody i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Zdjąć z ognia, zalać czekoladą i wymieszać do rozpuszczenia. Zebrać podzielić ciepły sos czekoladowy między dwanaście 8-oz. okulary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
14
Ciasto pokroić w 1-calowe kostki i umieścić 4 w każdej szklance.
15
Mżawka 1/2 łyżeczki. Nocino na kostkach ciasta. Do każdej szklanki należy włożyć łyżkę lub mus akwenowy.
16
Posypać około 2 Tbs. streusel na wierzchu musu, i służyć. Zrób końcówki z wyprzedzeniem ciasto można piec 1 dzień wcześniej. Ciasto streusel można schłodzić przez tydzień i piec do 1 dnia wcześniej. Mus może być wykonany do 4 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1
Kalorie
1
640, tłuszcz
2
40, Kalorie Tłuszczowe
1
360, Tłuszcze Nasycone
2
25, białko
3
9, Tłuszcz Jednonienasycony
4
12, węglowodany
5
400, Cholesterol
6
150, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
67, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym85Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzka czekolada, grubo posiekanasłodko-gorzka czekolada, grubo posiekana227Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioz. masło niesolone; więcej na patelnięoz. masło niesolone; więcej na patelnię1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3-1 / 2 oz. mąka tortowa3-1 / 2 oz. mąka tortowa796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-1 / 2 oz. stalówki kakaowe (o1-1 / 2 oz. stalówki kakaowe (o1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigorąca, świeżo parzona kawagorąca, świeżo parzona kawa1TbsLyle’s Golden syrop, miód, lub lekki syrop kukurydzianyLyle’s Golden syrop, miód, lub lekki syrop kukurydziany2TbsLyle’s Golden syrop lub lekki syrop kukurydzianyLyle’s Golden syrop lub lekki syrop kukurydziany1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioz. Proszek kakaowy przetworzony po holenderskuoz. Proszek kakaowy przetworzony po holendersku1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2-1 / 2 oz. Proszek kakaowy przetworzony po holendersku2-1 / 2 oz. Proszek kakaowy przetworzony po holendersku1Duże(Keebler)(Keebler)2largesOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki1Dużeodmiany grzybówodmiany grzybów2largesżółtka jajżółtka jaj1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1szczyptaSzczypta soli koszernejSzczypta soli koszernej85Orzechy dowolne (posiekane)czekolada mleczna, grubo posiekanaczekolada mleczna, grubo posiekana1(może być lub przeglądać)sól morska drobnasól morska drobna1(może być lub przeglądać)sól kuchennasól kuchenna142Orzechy dowolne (posiekane)(1 Puchar plus 2 Tbs.) niebielona mąka uniwersalna(1 Puchar plus 2 Tbs.) niebielona mąka uniwersalna1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioz. masło niesolone, zmiękczoneoz. masło niesolone, zmiękczone11 funt cukinii,ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2TbsNocino czyli ciemny rumNocino czyli ciemny rum
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn