Deser Sernik Orzechowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 374 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje 90 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz karton bitą polewę, Nutellę, rożki do ciast lodowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wiśnia Orzech Laskowy Bruschetta Deser Przepis, Czekoladowy orzechowy deser Phyllo Fit for Queens, oraz Sernik Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rożki lodów w dużej zamykanej torbie; zmiażdżyć wałkiem do ciasta.
Przenieść do miski. W małej misce mikrofalowej, podgrzać orzech laskowy rozprzestrzeniania się na wysoki przez 30 sekund lub aż osiągnie konsystencję rozprzestrzeniania.
Dodaj 1/2 Puchar rozprzestrzeniania się do rozdrobnionych stożków. Używając metalowej szpatułki, naciśnij mieszaninę do nasmarowanego 9-calowego. kwadratowa patelnia.
W małej misce ubić Serek i cukier, aż będzie lekki i puszysty. Złóż ubitą polewę tylko do połączenia.
Rozłóż dwie trzecie mieszanki twarogu na skórce. Wymieszać pozostałe orzechy laskowe rozprowadzić do pozostałej masy serek.
Rozprowadzić na warstwie serka śmietankowego; posypać orzechami. Przechowywać w lodówce przez noc.