Dekorowane Paski Do Ciast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj udekorowanych pasków ciasta. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka kawałków, cukier puder, wytrzymały karton co najmniej 12 x i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Dekorowane Ciasto Marmurowe, Ozdobne Ciasteczka Wielkanocne, oraz Dekorowane Ciasteczka Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 1 (12-x 2-calowy) pasek i 1 (12-x 3/4-calowy) pasek z płyty plakatowej, używając linijki jako prowadnicy.
Rozłóż kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni; delikatnie tocz, aby nacisnąć linie zagięcia.
Ułóż KARTONOWY szablon o wymiarach 12 x 2 cale poziomo w poprzek piecrust; Wytnij piecrust na 5 (2-calowe) paski. Dolne cięcie każdego paska będzie górnym cięciem nowego paska; nie oddzielaj pasków.
Połóż szablon 12 x 3/4 cala pionowo w poprzek piecrust; Wytnij piecrust na paski 3/4 cala. Rozdzielić na poszczególne części. (Będzie około 40 sztuk 2-x 3/4 cala.) Ułóż kawałki ciasta na nieczystej blasze do pieczenia 1/4 cala od siebie.
Piec w 425 przez 4 do 5 minut lub do złotego koloru.
Połowę kawałków ciasta wyjąć z blachy do pieczenia na blasze do ostygnięcia; Pozostałe ciepłe kawałki posypać równomiernie cukrem pudrem.
Niech wszystkie kawałki ciasta ostudzić całkowicie.
Mikrofalówka połowa powłoki wanilii w szklanej misce przy średnim (50% mocy) 1 minutę lub do stopienia, mieszając raz; łyżka do małego plastikowego worka z zamkiem błyskawicznym i uszczelnić. Wyciąć mały otwór w 1 rogu torby; Wzór Koronki rurki (ciągły ciąg stopionej powłoki bez dotykania) na górnej stronie każdego nieobrobionego ciasta.
Odstawić, aż powłoka będzie jędrna.
Powtórz procedurę topienia z pozostałą powłoką z cukierków waniliowych. Niewielką ilość roztopionej powłoki wyłożyć z tyłu wszystkich kawałków ciasta; ostrożnie docisnąć na boki sernika, naprzemiennie wzorzyste paski z paskami cukru pudru. (Wskazówka: Naciśnij każdy kawałek ciasta na sernik, ponieważ jest on piped; nie pozwól, aby powłoka cukierków stwardnieje przed naciśnięciem na sernik.)