Dekorowane Paski Do Ciast

Dekorowane Paski Do Ciast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj udekorowanych pasków ciasta. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka kawałków, cukier puder, wytrzymały karton co najmniej 12 x i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Dekorowane Ciasto Marmurowe, Ozdobne Ciasteczka Wielkanocne, oraz Dekorowane Ciasteczka Maślane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij 1 (12-x 2-calowy) pasek i 1 (12-x 3/4-calowy) pasek z płyty plakatowej, używając linijki jako prowadnicy.
2
Rozłóż kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni; delikatnie tocz, aby nacisnąć linie zagięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Ułóż KARTONOWY szablon o wymiarach 12 x 2 cale poziomo w poprzek piecrust; Wytnij piecrust na 5 (2-calowe) paski. Dolne cięcie każdego paska będzie górnym cięciem nowego paska; nie oddzielaj pasków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Połóż szablon 12 x 3/4 cala pionowo w poprzek piecrust; Wytnij piecrust na paski 3/4 cala. Rozdzielić na poszczególne części. (Będzie około 40 sztuk 2-x 3/4 cala.) Ułóż kawałki ciasta na nieczystej blasze do pieczenia 1/4 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w 425 przez 4 do 5 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Połowę kawałków ciasta wyjąć z blachy do pieczenia na blasze do ostygnięcia; Pozostałe ciepłe kawałki posypać równomiernie cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Niech wszystkie kawałki ciasta ostudzić całkowicie.
9
Mikrofalówka połowa powłoki wanilii w szklanej misce przy średnim (50% mocy) 1 minutę lub do stopienia, mieszając raz; łyżka do małego plastikowego worka z zamkiem błyskawicznym i uszczelnić. Wyciąć mały otwór w 1 rogu torby; Wzór Koronki rurki (ciągły ciąg stopionej powłoki bez dotykania) na górnej stronie każdego nieobrobionego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Odstawić, aż powłoka będzie jędrna.
11
Powtórz procedurę topienia z pozostałą powłoką z cukierków waniliowych. Niewielką ilość roztopionej powłoki wyłożyć z tyłu wszystkich kawałków ciasta; ostrożnie docisnąć na boki sernika, naprzemiennie wzorzyste paski z paskami cukru pudru. (Wskazówka: Naciśnij każdy kawałek ciasta na sernik, ponieważ jest on piped; nie pozwól, aby powłoka cukierków stwardnieje przed naciśnięciem na sernik.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn