Decadent Butterscotch Flan

Decadent Butterscotch Flan
Decadent Butterscotch Flan może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 53 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Spróbuj My Simple Custard Flan (Filipino Leche Flan), Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso), oraz Flan de Arroz con Leche (ryż Pudding Flan) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. masło osiem indywidualnych 6 uncji budyń kubki. Wyłożyć dużą patelnię do pieczenia lub pieczenia za pomocą podwojonego ręcznika papierowego. Odstawić. Doprowadzić 5 szklanek wody do wrzenia na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść 1 łyżkę lodów Smucker ' s Butterscotch do każdego kubka kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa LodowaPolewa Lodowa
ButterscotchButterscotch
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3
Ubić razem twarożek, cukier i wanilię mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim, aż będzie gładka. Zmiksować w mleku. Masę jajeczną podzielić równomiernie na 8 kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Umieścić kubki w przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Na większą patelnię ostrożnie wlać wrzącą wodę, do poziomu w połowie boków kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec 35 do 40 minut lub aż nóż do parowania włożony w połowie drogi między patelnią a środkiem nadzienia wyjdzie czysty. Nie przegotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyjąć kubki z gorącej kąpieli wodnej i schłodzić na stojaku przez 1 godzinę lub do temperatury pokojowej. Ostrym cienkim nożem poluzuj krawędź kremu. Odwróć kubki na poszczególne talerze do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Odstawić na kilka sekund.
9
Usuń filiżankę i łyżkę pozostałą polewą na dnie filiżanki nad kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
10
Posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn