Date Moons może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzechy włoskie, serek śmietankowy, woda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Srebrne Księżyce, Księżyce Kawiorowe, oraz Oliwkowo-Niebieskie Księżyce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij masło i twarożek na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2
Dodać mąkę i sól, i ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Uformować ciasto w kulkę; przykryć papierem woskowym i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
4
Gotować daty, cukier, i 1/4 szklanki wody w rondlu na średnim ogniu 3 do 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; wymieszać orzechy włoskie i skórkę pomarańczy, i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Orzechy Włoskie
6
Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
7
Umieść 1 porcję na lekko posypanej mąką powierzchni i zwiń do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
8
Ciasto pokroić za pomocą okrągłego noża 2 1/2 cala i umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Łyżka 1/2 łyżeczki mieszanki daktylowej w środku każdego ciastka. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Ciasto
Daktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Złożyć ciasto na nadzienie, dociskając krawędzie zębami widelca do uszczelnienia.