Czosnkowo-ziołowa Sałatka z polędwicy i Orzo z koprem włoskim, pomidorami i Oregano
Czosnek i ser ziołowy-polędwica i sałatka Orzo z koprem włoskim, pomidorami i Oregano mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, orzo, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Orzo Z Fasolą Garbanzo, Kozim Serem I Oregano, Soczyste pieczone pomidory z Oregano i czosnkiem, oraz Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej Czosnkowo-Ziołowej Bez Kości dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Steki przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy do rozgrzanej patelni. Gotować 3 do 5 minut na stronę dla średnich.
Wyjmij steki z patelni i odstaw na bok. Do tej samej patelni dodaj ser i wermut. Dusić 2 minuty, aż ser topi się i tworzy SOS, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z patelni i włączenie ich do sosu. Łyżka sosu na steki tuż przed podaniem.
Aby zrobić sałatkę, w dużej misce, połączyć gotowane orzo, koper włoski, pomidory, oregano, ocet i pozostałą oliwę z oliwek. Wymieszać i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.