Przepis czerwona zupa Curry z ryżem i fioletową kapustą jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 1,31 zł za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 777 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, basmati, fioletowy jarmuż, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czerwone curry bakłażan i jarmuż nad kalafiorem " ryż " #EatHealthy15, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Wegańska Zupa Curry Z Dyni Z Kapustą.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.