Czerwona Pasta Chile
Czerwona pasta Chile to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz chili ancho, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Zupa z białej fasoli z pastą Chile, oraz Pikantna gorąca czekolada z fermentowaną pastą Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób szczelinę w każdym z ancho chiles i New Mexico chiles ostrym nożem i usuń nasiona i łodygę.
Umieść chiles w dużym rondlu i dodaj wywar z kurczaka, cebulę i czosnek. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, aż chiles zmiękną, o 15 protokół.
Wlać mieszaninę chile do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełna. Przytrzymaj pokrywę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść mieszaninę przed pozostawieniem jej na puree. Puree partiami, aż będzie gładkie i wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera kij i puree mieszaninę chile prawo w garnku.