Czerwona kapusta z jabłkiem
Kapusta czerwona z jabłkiem to przepis bezglutenowy i bezmleczny na 6 porcji. Ta przystawka ma 108 kalorii, 3 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup ocet winny, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 35% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także Kapusta czerwona z jabłkiem, Kapusta czerwona z jabłkiem i Surówka jabłkowa z czerwonej kapusty.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmuj na papierowe ręczniki, aby odciekły.
W zalewie podsmaż cebulę i jabłko, aż będą miękkie. Wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości. Dodaj zarezerwowany boczek.