Czerwona kapusta z jabłkiem

Czerwona kapusta z jabłkiem
Kapusta czerwona z jabłkiem to przepis bezglutenowy i bezmleczny na 6 porcji. Ta przystawka ma 108 kalorii, 3 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup ocet winny, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 35% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także Kapusta czerwona z jabłkiem, Kapusta czerwona z jabłkiem i Surówka jabłkowa z czerwonej kapusty.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmuj na papierowe ręczniki, aby odciekły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W zalewie podsmaż cebulę i jabłko, aż będą miękkie. Wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości. Dodaj zarezerwowany boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn