Czerniejące Błękitne I Przypalone Grzyby

Czerniejące Błękitne I Przypalone Grzyby
Czerniejące Błękitne ryby i spalone grzyby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu worcestershire, Cajun przyprawy Cajun przyprawy Cajun łyżki Cajun przyprawy, pieczarki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, Cały Grillowany Bluefish, oraz Bluefish Chowder.

Instrukcje

1
Czerniejące, Błękitne filety, o długości nie większej niż 8 cali. (Dojrzałe, większe ryby są bardzo tłuste i nieatrakcyjne.) 4 łyżki masła lub oleju4 łyżki przyprawy Cajun (użyłam mieszanki Paul Prudhomme)
Składniki, których będziesz potrzebować
BluefishBluefish
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Filety rybne pogłębiać w mące. Na dużej patelni rozgrzać masło / olej z przyprawami, aż skwierczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj filety skórki do góry. Gotować na małym średnim ogniu przez 7 minut. Obróć i ugotuj kolejne 3 minuty. Ponownie obrócić, zdjąć z patelni i natychmiast podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia75
Magazyn