Czerniejące Błękitne I Przypalone Grzyby
Czerniejące Błękitne ryby i spalone grzyby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu worcestershire, Cajun przyprawy Cajun przyprawy Cajun łyżki Cajun przyprawy, pieczarki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, Cały Grillowany Bluefish, oraz Bluefish Chowder.
Instrukcje
Czerniejące, Błękitne filety, o długości nie większej niż 8 cali. (Dojrzałe, większe ryby są bardzo tłuste i nieatrakcyjne.) 4 łyżki masła lub oleju4 łyżki przyprawy Cajun (użyłam mieszanki Paul Prudhomme)
Filety rybne pogłębiać w mące. Na dużej patelni rozgrzać masło / olej z przyprawami, aż skwierczy.
Dodaj filety skórki do góry. Gotować na małym średnim ogniu przez 7 minut. Obróć i ugotuj kolejne 3 minuty. Ponownie obrócić, zdjąć z patelni i natychmiast podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.