Czekoladowy Precel Kora
Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 78. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krystalizowany imbir, półsłodkie chipsy czekoladowe, paluszki precla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciemna Czekolada Precel Mięta Pieprzowa Kora, Czekolada Ciastko Cukierki Precel Kora, oraz Candy Corn and Precel Chocolate Bark.
Instrukcje
Umieść czekoladę w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 do 2 minut lub do stopienia, mieszając po 30 sekundach. Wymieszać patyczki precla, grubo siekając drewnianą łyżką.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali wyłożonego papierem woskowym, rozprowadzając, aby pokryć dno naczynia.
Pozostałe składniki posypać równomiernie na wierzchu, wciskając w masę czekoladową. Przechowywać w lodówce do stwardnienia (około 20 minut). Odwróć kora czekolady na talerz; ostrożnie Odklej papier woskowy.