Czekoladowo-Wiśniowe Kubki Brownie
Czekoladowo-wiśniowe kubki Brownie zajmuje około 35 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 18 porcji z 311 kalorii, 4G białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką orzechy włoskie, jajka, półsłodką czekoladę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Czekoladowe Kubki Wiśniowe Brownie, Kubki Cherry Brownie, oraz Czekoladowe Kubki Brownie Truflowe.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej rozpuść masło i czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka.
W dużej misce ubij jajka i cukier, aż się połączą. Ubij wanilię i mieszankę czekolady.
Dodaj mąkę. Dodaj orzechy włoskie i wiśnie.
Napełnij papierowe kubki na muffinki do trzech czwartych.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasteczka w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "