Czekoladowo-Orzechowy Deser Cukierkowy
Ten przepis służy 15 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Mieszanka masła, budyń instant o smaku czekoladowym, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Masło Orzechowe - Czekoladowe Ciasteczka Cukierkowe, Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe, oraz Czekolada Masło Orzechowe Cukierki Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dnie 8-calowej kwadratowej patelni.
Dodaj mleko stopniowo do masła orzechowego w dużej misce, mieszając z trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszanki suchego budyniu; pokonać 2 min. (
Mieszanina będzie gęsta.) Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata.
Rozprowadzić na skórce; przykryć pozostałym chłodnym batem.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Gdy gotowy do podania, mikrofalówka Fudge polewa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; mżawka na deser. Top z kawałkami masła orzechowego.