Budyń Chlebowy Bezmleczny

Budyń Chlebowy Bezmleczny
Bezmleczny budyń chlebowy jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rodzynki, tak aromatyczne mleczne migdały Plus migdał, sól i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Budyń Chlebowy Bezmleczny, Budyń Chlebowy Dyniowy Bezmleczny, oraz Kokosowe babeczki Budyniowe z surowym lukrem Makadamia (bezmleczne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki delikatnie wymieszać po namoczeniu chleba w mleku migdałowym. W zależności od tego, czy wolisz budyń chleb grubsze lub cieńsze, można użyć mniej lub więcej chleba lub mleka migdałowego odpowiednio.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Umieścić mieszaninę w naczyniu żaroodpornym i piec przez 30 minut w 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn