Czekoladowo-Miętowe Odciski Kciuków

Czekoladowo-Miętowe Odciski Kciuków
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis od Serious Eats ma 215 fanów. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, ekstrakt z mięty pieprzowej, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowo-Miętowe Odciski Palców, Czekoladowo-Miętowe Odciski Palców, oraz Nadziewane Miętą Czekoladowe Odciski Palców.

Instrukcje

1
Aby czekoladowo-miętowe odciski kciuka: rozpuścić ciemną czekoladę i miętową czekoladę razem w kuchence mikrofalowej lub nad podwójnym kotłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Thumbprint CookieThumbprint Cookie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Ubijać na gładką masę, następnie odstawić do ostygnięcia.  
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
W średniej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek ubij masło, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodaj granulowany i brązowy cukier i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, około 3 minut.
6
Dodać żółtka i wanilię i ponownie ubić, aż się połączą. Zeskrobać czekoladę do miksera i ubić tylko do momentu włączenia. Zeskrobać po bokach i dnie miski i dodać mieszaninę mąki na raz. Beat na niskiej prędkości, skrobanie boku miski od czasu do czasu, aż ciasto jest gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Przenieść go do arkusza folii i wkleić go w dysk; owinąć i przechowywać w lodówce, aż będzie schłodzony i twarde, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
8
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wlać Gruboziarnisty cukier do płytkiej miseczki. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Czystymi rękami formuj kulki ciasta wielkości łyżki, dbając o to, aby nie miały grudek ani pęknięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
11
Rozwałkuj każdą kulkę w grubym cukrze i umieść ją na przygotowanej blasze do pieczenia. Użyj kciuka lub małego kołka, aby zrobić Wcięcie w środku pliku cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Piec przez 10 minut, wyjmij arkusz z piekarnika i użyj kciuka lub kołka, aby wcięcie było bardziej widoczne. Powrót arkusze do piekarnika i piec przez kolejne 4 do 5 minut.(Są to rodzaje ciasteczek, które mogą bardzo szybko się przeładować-wyciągnij je przy pierwszych oznakach pękania.) Ustaw blachy do pieczenia na stojaku z drutu, aby ostygły przez 5 minut. Użyj szpatułki, aby przenieść ciasteczka do stojaka, aby całkowicie ostygły przed ich napełnieniem. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1
Białą czekoladę umieścić w szklanej miarce z wylewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2
Umieścić krem w kuchence mikrofalowej miski lub filiżanki i kuchenka mikrofalowa go na dużą moc, aż się zagotuje, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać gorącą śmietanę na białą czekoladę i odstawić na 30 sekund, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej. Napełnij ciasteczka kciukiem ganache z białej czekolady i przechowywać w lodówce aż do zestawu, o 30 protokół. Uwaga: te ciasteczka świetnie smakują w temperaturze pokojowej lub bezpośrednio z lodówki. Można je przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Biała CzekoladaBiała Czekolada
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn