Czekoladowe Pająki

Czekoladowe Pająki
Czekoladowe pająki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 105 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Czekoladowe Pająki, Czekoladowe Pająki, oraz Czekoladowo-Ciasteczkowe Pająki.

Instrukcje

1
Pokroić warstwę cukierników czekoladowych i umieścić w żaroodpornej misce nad gotującą się wodą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z makaronem chow mein, aby były równomiernie rozłożone. Łyżka do pożądanego rozmiaru na woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Chow MeinMakaron Chow Mein
3
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem lub serwowaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn