Czekoladowe babeczki czekoladowe z podwójnym lukrem czekoladowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych babeczek czekoladowych z podwójnym lukrem czekoladowym. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 465 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz kakao w proszku, olej, kawę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koszerne na Paschę czekoladowe babeczki: czekoladowe babeczki bez mąki z czekoladowym serem śmietankowym, Podwójne babeczki z meksykańską gorącą czekoladą, oraz Podwójne babeczki z meksykańską gorącą czekoladą podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita. Linia dwóch 9-calowych okrągłych patelni z pergaminem.
Przesiać cukier, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól do średniej wielkości miski. Odłóż miskę na bok. W małej misce ubić mleko kokosowe, kawę, olej, roztopioną czekoladę i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
O Cukrze Cukierniczym
Posypka W Kształcie Serca
Miód Cytrusowy
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Umieść patelnie na stojaku chłodzącym, aby ostygły. Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, Uruchom nóż lub plastikowy skrobak ciasta wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto z boków. Obróć patelnię do góry nogami, aby usunąć ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do Ciasta
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
W misce miksera stojakowego ubijać krótko i margarynę z mocowaniem wiosła, aż do całkowitego połączenia. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane. Na małej prędkości, powoli dodać cukier i kakao w proszku trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Po dodaniu cukru i kakao dodaj roztopioną czekoladę, wanilię i mleko sojowe i wymieszaj na niskim poziomie do momentu włączenia płynów. Zeskrobać dno miski i zmiksować na średniej - dużej prędkości, aż wszystkie składniki zostaną połączone, a lukier będzie puszysty, około 2 minut . Wydajność: 2 ćwiartki
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
Soymilk
Miód Cytrusowy
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania