Czekolada I Wiśnia Do 11: Przepis Na Bary Z Czarnego Lasu

Czekolada I Wiśnia Do 11: Przepis Na Bary Z Czarnego Lasu
Czekolada i wiśnia na 11: przepis na bary z Czarnego Lasu to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 353 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, brązowy cukier, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czarny Las szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser przepis, Sernik Wiśniowy Czarny Las, oraz Tort Czereśniowy Czarny Las.

Instrukcje

1
Kakao ubić z 1 szklanką wrzącej wody, ubić sodę oczyszczoną i pozostawić do ostygnięcia na około 20 minut.Rozgrzej piekarnik do piekarnika konwekcyjnego 325ºf / konwencjonalnego piekarnika 350ºF. Masło lub olej 9 x 12 inch nonstick baking pan, 2 cale głębokości-nie ma potrzeby, aby go linii, chyba że planujesz służyć ciasto w całości. 
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Na ImprezyNa Imprezy
2
W dużej misce wymieszać jajka, cukier i olej, następnie złożyć mąkę, a następnie roztwór kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i piec przez 30-40 minut, aż powstanie i jędrne i szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta i pozostawić do ostygnięcia. Aby zrobić lukier, delikatnie rozpuść czekoladę z syropem i śmietaną w misce ustawionej na patelni z odrobiną gotującej się wody, ubijając, aż będzie błyszcząca i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Na ImprezyNa Imprezy
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Polać lukrem ciasto, rozsypać plastry Toblerone i układać wiśnie tu i tam. Odstawić do stwardnienia na kilka godzin przed cięciem na kwadraty. Będą dobrze przechowywać w hermetycznym pojemniku przez kilka dni.Wypróbuj więcej przepisów na desery czekoladowe na Food Republic: solone potrójne ciasteczka czekoladowe Brownie
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Przepis Na Budyń Czekoladowy Stout
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
StoutStout
6
Mrożona Czekolada Banany Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn