Czekolada Anioł Jedzenie Cukierki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czekoladowych cukierków anielskich. Ten przepis służy 10 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Mieszanka syrop kukurydziany, ocet, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Angel Food Candy, Dwukolorowe Angel Food Candy, oraz Old Fashioned Angel Food Candy.
Instrukcje
Linia a 9-in. kwadratową patelnię z folią i nasmarować folią masłem; odstawić. W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i ocet. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr cukierkowy odczyta 300° (stopień twardości).
Zdjąć z ognia; wymieszać z sodą oczyszczoną. Natychmiast wlać do przygotowanej patelni. Nie rozprzestrzeniać cukierków. Ostudzić, następnie za pomocą folii, wyjąć cukierki z patelni. Delikatnie odkleić folię; rozbić cukierki na kawałki.
W kuchence mikrofalowej rozpuścić ciemną czekoladę i 1/2 łyżeczki skrócić; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Dip połowę cukierków w roztopionej mieszaniny ciemnej czekolady, pozwalając nadmiar kapać.
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia. Powtórz z polewą z czekolady mlecznej i pozostałym skracaniem i cukierkami. Przechowywać w szczelnym pojemniku.