Cytrynowy Pudding Poke Cake

Cytrynowy Pudding Poke Cake
Cytrynowy Pudding Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Mieszanka białek, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant & Pie nadzienie, ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Cytrynowy Pudding Poke Cake, Pudding Poke Cake, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 13x9-calowej patelni do pieczenia, za pomocą białek, wody i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast wbij otwory przez ciasto na dno patelni okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. (Lub szturchnij otwory plastikową słomką do picia, używając ruchu obrotowego, aby wykonać duże otwory.) Otwory powinny być w odstępach 1-calowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty. Natychmiast wlać około połowy cienkiej masy budyniowej równomiernie na ciepłe ciasto i do otworów, aby paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Pozostaw pozostałą masę budyniową, aż lekko zgęstnieje. Łyżka na wierzchu ciasta, wirując do" mróz " ciasto.
6
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
7
Pokrój na 24 kwadraty. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn