Cytrynowy Pudding Poke Cake
Cytrynowy Pudding Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Mieszanka białek, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant & Pie nadzienie, ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Cytrynowy Pudding Poke Cake, Pudding Poke Cake, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 13x9-calowej patelni do pieczenia, za pomocą białek, wody i oleju.
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast wbij otwory przez ciasto na dno patelni okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. (Lub szturchnij otwory plastikową słomką do picia, używając ruchu obrotowego, aby wykonać duże otwory.) Otwory powinny być w odstępach 1-calowych.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty. Natychmiast wlać około połowy cienkiej masy budyniowej równomiernie na ciepłe ciasto i do otworów, aby paski.
Pozostaw pozostałą masę budyniową, aż lekko zgęstnieje. Łyżka na wierzchu ciasta, wirując do" mróz " ciasto.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
Pokrój na 24 kwadraty. Przechowywać w lodówce.