Cytrynowo-Limonkowy, kukurydziany i Jalapeno
Cytrynowo-Limonkowy, kukurydziany i Jalapeno jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 1G białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz limonki, cytryna, jalapeño chiles, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodka Kukurydza Z Awokado, Jalapeño I Kolendrą, Jalapeno Placki Kukurydziane Ze Słodką Papryką Ananasowy Smak, oraz Polenta Bites z pikantnym jagodowym Jalapeno CORN Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw, wyjmijpał w paski z limonek i limonek (zielone i żółte częścitylko).
Pokrój skórkę na 1 x 1/8 cala.
Miejsce w średniej misce.Wycisnąć wystarczającą ilość soku z limonki i cytryny, aby zmierzyć2 łyżki soku z limonki I2 łyżki soku z cytryny.
Dodaj do miski ze skórką.
Dodaj cornkernels, jalapeños, olej, i 3 / 4teaspoon grubej soli; wymieszać, aby wymieszać.Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godzinaby umożliwić mieszanie smaków. Sezonto smak z bardziej grubej soli, w razie potrzeby. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przechowywać w lodówce.Przynieś smak do temperatury pokojowejprzed podaniem.