Cynamonowe Tosty Crunch Macarons
Przepis cynamon Toast Crunch makarony mogą być wykonane w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Jedna porcja pokrywa 1% Twoich codziennych potrzeb z witamin i minerałów, ten przepis można zatem uznać za wcale zdrowy. Ten przepis służy 22 i kosztuje 24 centów za porcję. Ten przepis z picky-palate.com wymaga masła, białek jaj, cukru granulowanego i zmielonego cimmanon. 2748 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Podobne przepisy to Cynamonowe Tosty Crunch Macarons, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Zważyć białka jaj, mąkę migdałową, cukier puder, cukier granulowany i mielony cynamon tosty Crunch płatki na skali żywności.
W mikserze stojącym z przystawką do ubijania dodać zważone białka i cukier ubijając na średniej prędkości. Uderzaj średnio-wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Trwa blisko 5 minut. Zobacz zdjęcia do wizualizacji. Odstawić na kilka minut.
Do dużej miski wrzucić cukier puder, mąkę migdałową i płatki zbożowe. Wymieszać, aby połączyć.
Umieścić w przesiewaczu lub drobnym sitku i przesiać, aż wszystkie suche składniki przepuszczą. Delikatnie złóż białka do suchych składników, mieszając tylko do momentu połączenia.
Włożyć ciasto do dużej torebki z dużą okrągłą końcówką. Rury rund, o 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Daj dobry kran lub dwa z patelni, aby usunąć pęcherzyki.
Piec makarony przez 22-25 minut. Zobaczysz skorupę na górze z "stopami" na krawędziach.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Po ostygnięciu weź szpatułkę przesuniętą, aby poluzować pergamin. Sparuj makarony blisko siebie, aby przygotować się do nadzienia.
Aby przygotować krem maślany, ubij zmiękczone masło i cukier puder, aż będzie kremowe i gładkie.
Dodać cynamon i brązowy cukier do lukier, ubijając aż połączone.
Włożyć krem do średniej torebki z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć lukier na środek makaronu, a następnie ułożyć drugi makaron.
Podawać w temperaturze pokojowej. Pozostałe makarony przechowywać w lodówce.