Cynamon, brązowy cukier i kruche ciasto orzechowe
Cynamon, brązowy cukier i orzech kruchy Crescents może być tylko deser szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 54. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, złoty brązowy cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kruche ciasteczka z brązowym cukrem cynamonowe nadzienie {pełnoziarniste}, Orzech jabłko-brzoskwinia chrupiąca z cynamonowo-brązową kruszonką cukrową, oraz Orzeszki pekan i brązowy cukier.
Instrukcje
Ubić pierwsze 3 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i brązowy cukier w dużej misce dobrze wymieszać.
Dodać suche składniki; ubijać aż ciasto uformuje grudki. Wymieszać z orzechami. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia. W razie potrzeby lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Linia 3 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj ciasto na mące do grubości 1/8 cala. Dip 3-calowy półksiężyc kształcie foremki do ciastek w mące do Płaszcz; wyciąć ciasteczka. Ułóż ciasteczka 1 cal od siebie na przygotowanych blach do pieczenia. Zbierz resztki ciasta i przeroluj.
Wyciąć dodatkowe ciasteczka. Przechowywać w lodówce ciasteczka na arkuszach 20 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 149°.
Piec ciasteczka 1 arkusz na raz, aż blady złoty i jędrny w dotyku, o 25 protokół.
Przenieś ciasteczka do stojaków i schłodzić.
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła na ledwo gotującej się wodzie, aż będzie gładka.
Zdjąć z wody. Chłodna czekolada 10 minut.
Umieść stojaki z ciasteczkami nad obramowanymi blachami do pieczenia. Zanurz łyżkę w roztopionej czekoladzie; Machaj tam iz powrotem nad ciasteczkami, aby udekorować zygzakiem. Schłodzić ciasteczka, aż czekolada będzie twarde, o 20 minut. (Można dokonać 5 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami papieru woskowanego w temperaturze pokojowej.)