Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów serowych. Ten przepis służy 8. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru granulowanego, selera, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Melty American-style plastry sera Cheddar do hamburgerów i grillowanego sera, oraz Hamburgery Nadziewane Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu. Na gorąco dodać olej, marchew, cebulę i seler. Wymieszać do wymieszania i doprawić solą. Gotować, aż warzywa staną się miękkie i lekko karmelizowane, 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć warzywa do miski i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Wymieszać z warzywami. Uformuj mięso w osiem pasztecików, które są o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Umieść hamburgery na najgorętszej części grilla i gotuj bez przeszkód przez około 2 minuty. Obróć je ćwierć obrotu i gotować przez 2 Więcej minut. Użyj metalowej szpatułki, aby odwrócić je na drugą stronę i gotować przez dodatkowe 2 minuty dla Rzadkich do średnio rzadkich. Grzać połówki bułki na najfajniejszej części grilla. Masło do każdego. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania, dodać ser na górze każdego hamburgera, aby umożliwić mu stopić jak hamburgery zakończyć gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, Julienne
7
Ułożyć hamburgera na" dolnej " pół bułki i na wierzchu polać kapustą czerwoną (patrz przepis poniżej). Top z bułką " top " i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Czerwona
Drażetki Z Białą Perłą
8
W dużej misce, połączyć kapustę i mielone Jalapeno z ogórkiem koperkowym i sok z ogórków koperkowych. Wrzuć do mieszanki. W osobnej misce wymieszać kwaśną śmietanę i ocet jabłkowy z solą, cukrem i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Ogórków
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków