Curry z wątróbki smażonej (jagnięcina, wieprzowina lub kurczak )

Curry z wątróbki smażonej (jagnięcina, wieprzowina lub kurczak )
Przepis smażona wątróbka Curry (jagnięcina, wieprzowina lub kurczak) może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 20 minut. To danie główne ma 191 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz chili w proszku, wątróbkę, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Brukselka Ze Smażoną Wątróbką Drobiową, Makaron smażony z singapurską jagnięciną Curry, oraz Smażony-kurczak-wątróbka i smażony-cebula Po ' Boys dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Niezwykle pachnące powiewem soczystej śliwki mirabelle. Tak uwodzicielski i otwarcie wyrazisty z przyjemnym filigranowym dotykiem. Kompaktowy, ale żywy i wytrzymały. Delikatne nuty owoców pestkowych. Warstwy subtelnych odcieni i ładne pikantne wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn