Curry Pecan Deviled Eggs
Przepis Curry Pecan Deviled Eggs jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka orzechów pekan, mleka, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Curry Na Jajkach, Deviled Eggs with Curry, oraz Curry Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Wyjąć żółtka i umieścić w dużej misce. Rezerwujcie białe.
Dodać majonez, pekan, mleko, curry w proszku, sól i pieprz do żółtek, mieszając do połączenia. Napełnij worek rurowy mieszaniną żółtkową i wymieszaj z białkami. Ułożyć na półmisku i w razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.