Cukinia Saute
Cukinia Saute może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 41 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia Marchew Saute, Cukinia i kukurydza Sauté, oraz Serowa Cukinia Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać czosnek i saute 2 protokół, lub aż pachnące; nie pozwól mu brązowy.
Dodać squash, sól i pieprz i gotować, aż squash jest miękka, ale jeszcze lekko chrupiące, o 5 protokół.
Przenieść squash do naczynia i posypać parmezanem.