Cukierki Czekoladowe Sunbutter

Cukierki Czekoladowe Sunbutter
Cukierki czekoladowe Sunbutter może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka brązowego syropu ryżowego, masło z nasion, które jest odpowiednie, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe Kulki Przekąskowe Sunbutter, Chocolate Pumpkin SunButter Treats, oraz Łyżki Sunbutter Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Break każdy boom CHOCO boom bars bar na cztery sekcje, w sumie osiem sztuk. Odstawić.Mieszamy Sunbutter z syropem z brązowego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z Brązowego RyżuSyrop Z Brązowego Ryżu
Masło Z Nasion SłonecznikaMasło Z Nasion Słonecznika
2
Mieszaninę należy odciągnąć od miski i uformować kulkę. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść 1 poziomową łyżeczkę mieszanki Sunbutter na górze 1 sekcji boom CHOCO boom bar. Spłaszczyć i uformować mieszankę Sunbutter, aby pokryć kawałek boom CHOCO boom bar. Przykryj tacę lub talerz papierem woskowym i umieść gotowe cukierki na górze. Kontynuuj pozostałe elementy boom CHOCO boom bar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Z Nasion SłonecznikaMasło Z Nasion Słonecznika
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Umieść 2 łyżki chipsów czekoladowych w małej plastikowej zamykanej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
5
Umieścić torbę w kuchence mikrofalowej, pozostawiając górną część niezabezpieczoną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Podgrzać w krótkich odstępach czasu delikatnie naciskając zmiękczoną czekoladę, aby upewnić się, że czekolada rozpuści się równomiernie. Gdy czekolada prawie się rozpuści, wyjmij torebkę i wyciśnij Pozostałe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7
Usunąć powietrze z worka i zamknąć worek. Nożyczkami wycinaj bardzo małą dziurkę w jednym rogu torby. Zaczynając od papieru woskowego, mżnij roztopioną czekoladę tam iz powrotem nad cukierkami. Pozostawić czekoladę do utwardzenia około 20 minut.Dziel się i ciesz się z tymi, których kochasz!
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn