Crispy Potato Chip Mac and Cheese
Chrupiące chipsy ziemniaczane makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 1352 kalorii. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy ziemniaczane cheddar, ser cheddar, ser gruyere i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 147 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest spektakularne. Spróbuj Makaron ziemniaczany ze szpinakiem, Chrupiące Ciasteczka Z Chipsami Ziemniaczanymi, oraz Zapiekanka Do Squasha Z Chrupiącą Polewą Z Chipsów Ziemniaczanych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować łokieć makaron we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 protokół.
Połączyć okruchy chipsów ziemniaczanych, ser Parmigiano-Reggiano, bułka tarta, i masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać aż złoty kolor, o 5 protokół. Odstawić.
Ciepło przygotowany biały sos, ser Cheddar, ser Gruyere, i sucha musztarda w dużym rondlu na małym ogniu; gotować i mieszać, aż ser topi się, 3 do 4 protokół.
Ugotowany makaron i ser Połącz w dużej misce. Łyżka wymieszać w 4 (10-uncji) ramekins i przykryć topping CHIPS ziemniaczany.