Creamed collard Greens with parmezan Crumbs

Creamed collard Greens with parmezan Crumbs
Creamed collard Greens with parmezan Crumbs may be just the Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 342 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Creamed Collard Greens, Creamed Collard Greens, oraz Creamed Collard Greens.

Instrukcje

1
W dużym garnku dodać wodę i boczek i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj zielenie collard garściami, mieszając, aż każda partia zwiędnie przed dodaniem więcej. Doprowadzić do wrzenia i dodać cebulę. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż collards są bardzo delikatne, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
CebulaCebula
3
Zdjąć z ognia i ostudzić, a następnie wycisnąć kołnierze prawie suche i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
4
Tymczasem w robocie kuchennym połącz suchą bułkę tartą z parmezanem, mieloną pietruszką, szałwią, czosnkiem i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Pulsuj, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Obficie posmaruj płytką 4-kwartową zapiekankę. W dużej misce, wymieszać collards ze śmietaną i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać jajka i rozprowadzić w przygotowanej zapiekance. Przykryć folią i piec 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Collard GreensCollard Greens
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Posypać okruchy parmezanu nad collards i piec przez około 20 minut dłużej, lub aż okruchy polewa jest złoty. Rozgrzej brojlery i broil collards 10 cali od ciepła, aż okruchy chleba topping jest złoty brąz i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ParmezanParmezan
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Klasyczny, elegancki Ruwer Riesling o ogromnym potencjale starzenia. To wino wykazuje ziołowy nos, Dojrzałe nuty owocowe na podniebieniu i ożywczą kwasowość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn