Classic Crème Caramel

Classic Crème Caramel
Classic Crème Caramel to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 209 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, jajka, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Classic Crème Caramel, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz 1/3 szklanki cukru i 3 łyżki wody w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, aż cukier się rozpuści, często mieszając. Kontynuuj gotowanie dodatkowe 4 minuty lub aż złoty. Natychmiast wlać do 6 (6-uncji) ramekins lub budyniu kubki pokryte sprayem do gotowania, przechylając każdą filiżankę szybko, aż karmelizowany cukier pokrywa dno filiżanki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BudyńBudyń
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Jajka i białko ubić w średniej misce trzepaczką. Wymieszać z mlekiem, wanilią, 2/3 szklanki cukru i solą. Podzielić mieszaninę równomiernie między przygotowane kubki kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść filiżanki w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Wyjąć kubki z patelni. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Poluzuj krawędzie kremów nożem lub gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
8
Umieść talerz deserowy do góry nogami na każdej filiżance; Odwróć na talerze.
9
Pozostałą ilość karmelizowanego syropu skropić kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
10
W razie potrzeby udekoruj malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn