Cilantro Lime Fish
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Cilantro Lime Fish może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 11,54 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 115g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1036 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz płatki cebuli, mielony kminek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cilantro Lime Fish, Tacos z kolendrą i limonką, oraz Cilantro Lime Fish Tacos.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Każdy filet umieścić na kawałku folii o dużej wytrzymałości; posypać pepper.In rondel, podsmażyć cebulę i czosnek w oleju; wymieszać z kminkiem.Łyżka filetów; posypać kolendrą.
Na każdym z nich ułożyć plastry limonki; skropić margaryną.Fold folii wokół ryby i szczelnie zamknąć; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec przez 35-40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.