Ciepła Sałatka Z Kurczakiem Taco
Przepis na ciepłą sałatkę z kurczaka Taco jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 38 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 25. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw Taco Bell® taco, chipsy tortilla, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepła sałatka w stylu Taco-kolejna runda Całości30, Sałatka z kurczakiem na ciepło, oraz Sałatka Z Kurczakiem Na Ciepło.
Instrukcje
Kurczaka ugotować w 2 łyżkach. dressing w dużej patelni na średnim ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać pozostały dressing, mieszankę przyprawową i pomidory; gotować i mieszać na średnim ogniu 5 min. albo dopóki kurczak nie skończy.
Układamy chipsy na dużym talerzu, na wierzchu układamy warstwy sałaty, mieszanki kurczaka, sera, oliwek i cebuli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.