Cielęcina Farsu Magru

Cielęcina Farsu Magru
Cielęcina Farsu Magru jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, jajka, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol, Saltimbocca Cielęca, oraz Bulion Cielęcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. miej rzeźnika usunąć kość z piersi cielęcej i motyla otwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W 12-do 14-calowej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż do palenia i dodać buraki. Gotować, aż zwiędną, ale nie w pełni gotowane, o 1 minutę, i zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać starty ser, suszone pomidory i jajka, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Umieść na wewnętrznej stronie kieszeni cielęcej i zwiń cielęcinę jak galaretkę. Zawiązać sznurkiem rzeźniczym i doprawić solą i pieprzem. W gotowym do pieczenia grubym dnie zapiekanki, podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Dodać piersi cielęcej i brązowy ze wszystkich stron, obracając często, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
Odcedzić olej z patelni, dodać białe wino i sos pomidorowy i zagotować. Przykryć patelnię pokrywką lub folią i wstawić do piekarnika. Gotować 1-1 / 2 godziny lub do przetargu widelec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Wyjąć i odstawić na 10 minut. Rzeźbić i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn