Cielęcina Farsu Magru
Cielęcina Farsu Magru jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, jajka, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol, Saltimbocca Cielęca, oraz Bulion Cielęcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. miej rzeźnika usunąć kość z piersi cielęcej i motyla otwarte.
W 12-do 14-calowej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż do palenia i dodać buraki. Gotować, aż zwiędną, ale nie w pełni gotowane, o 1 minutę, i zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Dodać starty ser, suszone pomidory i jajka, doprawić solą i pieprzem.
Umieść na wewnętrznej stronie kieszeni cielęcej i zwiń cielęcinę jak galaretkę. Zawiązać sznurkiem rzeźniczym i doprawić solą i pieprzem. W gotowym do pieczenia grubym dnie zapiekanki, podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż do palenia.
Dodać piersi cielęcej i brązowy ze wszystkich stron, obracając często, o 10 protokół.
Odcedzić olej z patelni, dodać białe wino i sos pomidorowy i zagotować. Przykryć patelnię pokrywką lub folią i wstawić do piekarnika. Gotować 1-1 / 2 godziny lub do przetargu widelec.
Wyjąć i odstawić na 10 minut. Rzeźbić i podawać.