Ciasto Z Kremem Karmelowym

Ciasto Z Kremem Karmelowym
Caramel Custard Pie może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 165 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką ciasto, jajka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Garnki z kremem karmelowym z solonym sosem karmelowym, oraz Krem Karmelowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 9-in. talerz ciasto z ciasta; wykończenia i flet krawędzi.
2
Połączyć brązowy cukier i mąkę; wcisnąć do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W dużej misce połączyć jajka, mleko, cukier, wanilię i sól; zalać mieszaniną brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Przykryj krawędzie folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przerastaniu. Schłodzić na drucianym stojaku; posypać gałką muszkatołową. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn