Ciasto Z Kremem Brzoskwiniowym
Ciasto z kremem brzoskwiniowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 267 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, białka jaj, brzoskwinie w syropie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto brzoskwiniowe ~ Peaches n ' Cream Cake, Brzoskwiniowy Placek Lodowy, oraz Ciasto Kawowo-Śmietankowo-Brzoskwiniowe.
Instrukcje
Białka ubić w dużej misce z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż się spieni.
Dodać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając aż do uzyskania miękkich pików. Odstawić mieszaninę na bok.
Ubij żółtka i pozostałą 1/2 szklanki cukru z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż staną się gęste i blade. Ubić w skórce cytrynowej i śmietanie bitej. Zmniejsz prędkość do niskiej i ubijaj mąkę, aż będzie gładka. Ręcznie, ostrożnie złożyć w jednej trzeciej mieszaniny białka jaja. Złóż mieszaninę żółtka do pozostałej mieszaniny białka jaja.
Wlać ciasto do 2 lekko nasmarowane i mąki 8-calowe okrągłe cakepans.
Piec w temperaturze 350 przez 13 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Plastry brzoskwini pokroić papierowym ręcznikiem, aby usunąć nadmiar wilgoci. Odstawić 8 plastrów brzoskwini.
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu ciasta. Wierzchnia warstwa ciasta z nadzieniem z serem śmietankowym, rozłożona na brzegach. Ułóż plastry brzoskwini w sposób szprychowy na nadzieniu. Górne plastry brzoskwini z 1 szklanką bitej śmietany lukier, rozłożenie na brzegach. Wierzch lukier z pozostałą warstwą ciasta. Wierzch i boki ciasta z pozostałą bitą śmietaną lukier. Ułóż zarezerwowane plastry brzoskwini na wierzchu ciasta. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Przechowywać w lodówce.
Uwaga: Zastąp 2 szklanki obranych plastrów brzoskwini w sezonie na brzoskwinie w puszkach.