Homestyle Turcja sposób Michigander

Homestyle Turcja sposób Michigander
Homestyle Turcja sposób Michigander wymaga około 5 godzin i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 113 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 54. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, pietruszkę, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Homestyle Turcja, sposób Michigander, Homestyle Chicken Pot Pie, oraz Homestyle Chicken Pot Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spłucz i umyj indyka. Odrzuć podroby lub Dodaj do patelni, jeśli są czyjeś ulubione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Umieść indyka w holenderskim piekarniku lub na patelni. Oddziel skórę na piersi, aby zrobić małe kieszenie. Umieść 3 łyżki masła po obu stronach między skórą a mięsem piersi. To sprawia, że bardzo soczyste mięso piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
W średniej misce połącz wodę z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posypać natką pietruszki i mieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
5
Polać wierzch indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
6
Indyka posypać solą przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Cała TurcjaCała Turcja
7
Przykryć folią i piec w nagrzanym piekarniku 3 1/2 do 4 godzin, aż temperatura wewnętrzna indyka osiągnie 180 stopni F (80 stopni C). Przez ostatnie 45 minut wyjmij folię, aby indyk ładnie się zarumienił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia3
Magazyn