Chleb Michael ' s Foccacia

Chleb Michael ' s Foccacia
Chleb Michael foccacia wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 19 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka cebuli, rozmaryn, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Suszone pomidory,oliwki, rozmaryn i tymianek chleb Foccacia, Chleb z nasion lnu "Foccacia" (niskowęglowodanowy i bezglutenowy), oraz Foccacia Panino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miód rozpuścić w ciepłej wodzie w dużej misce, a następnie posypać drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odstawić na 5 minut, aż drożdże zmiękną i zaczną się spieniać. Wymieszaj 1 łyżkę soli, 1 łyżkę oliwy z oliwek, cebulę i 5 szklanek mąki, aż ciasto się połączy. Zagnieść na dobrze posmarowanej mąką powierzchni, aż będzie gładka i elastyczna, około 5 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozgrzej piekarnik do 415 stopni F (215 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść ciasto na naoliwionej blachy do pieczenia, i spłaszczyć, aby pokryć cały arkusz równomiernie. Użyj końcówek palców, aby wgniecenia na całym cieście rozmieszczone około 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Skropić focaccię 3 łyżkami oliwy z oliwek, następnie posypać rozmarynem, parmezanem i pozostałą 1 łyżką koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól KoszernaSól Koszerna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
FocacciaFocaccia
RozmarynRozmaryn
6
Odstawić na 10 minut
7
Piec w nagrzanym piekarniku 20 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje19
Ocena Zdrowia0
Magazyn