Ciasto Z Jajkiem Wielkanocnym

Ciasto Z Jajkiem Wielkanocnym
Easter Egg Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Wielkanocnych m & ms, cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto Wielkanocne, Wielkanocny Torcik Z Koszyczkiem, oraz Kolorowe Ciasto Wielkanocne.

Instrukcje

1
Na ciasto: przygotuj Żółty tort urodzinowy lub ulubiony tort w pudełku jako 2 (8-inc) okrągłe ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
2
Na lukier: w misce miksera elektrycznego stoiska ubić masło i cukier na średniej prędkości, aż dobrze połączone, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać roztopioną czekoladę ubijając aż do całkowitego połączenia. Conitnue bicie aż łatwo spreadable. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Aby złożyć ciasto: za pomocą ostrego noża, ostrożnie podziel schłodzone warstwy ciasta poziomo, tak aby mieć cztery pełne warstwy. Układając warstwy na sobie, Wytnij warstwy około 3/4 cala od środka, aby mieć cztery duże kawałki i cztery mniejsze kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Rozłóż każdą warstwę z wystarczającą ilością lukru, aby utrzymać warstwy razem i złożyć i ułożyć warstwy na dużym talerzu w pozycji pionowej (wyciąć bok w dół). Cztery większe warstwy tworzą środek ciasta z dwiema mniejszymi warstwami z każdej strony. Pamiętaj, aby zapisać dwie kopułowe małe górne warstwy dla bardzo zewnętrznych elementów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Po ułożeniu warstw użyj ostrego noża, aby ostrożnie przyciąć zewnętrzne krawędzie w bardziej jajowaty kształt. Możesz przylegać przycięte kawałki lukrem w razie potrzeby, aby dodać dodatkowe kształtowanie (dodałem mały kawałek, który został przycięty od krawędzi do" końcówki " jajka, aby nadać mu bardziej zaokrąglony wygląd).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Rozprowadzić na zewnątrz ciasta z pozostałym lukrem i udekorować M & Ms w dowolny wzór chcesz. Aby uzyskać efekt jajka w paski najpierw posortowałem wszystkie M & Ms według koloru, a następnie nałożyłem je w grube paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Posypki W Kształcie Serca2 Posypki W Kształcie Serca
(Keebler)(Keebler)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn