Ciasto Wiśniowo-Gruszkowe Do Góry Nogami
Do góry nogami ciasto wiśniowo-gruszkowe jest bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 422 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, nadzienie cherry pie, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Posmaruj ciasto wiśniowe nadzieniem w naczyniu do pieczenia. Ułóż połówki gruszki, pokrój bok do góry, nad nadzieniem z ciasta.
Piec około 20 minut lub do napełniania jest gorąca.
W międzyczasie, w robocie kuchennym lub blenderze, przykryj i przetwarzaj migdały, aż zostaną drobno zmielone. W średniej misce wymieszaj masło, cukier, Bisquick mix, migdały, cynamon i jajka łyżką.
Łyżka ciasto na gorące ciasto nadzienie i gruszki.
Piec 40 do 45 minut lub aż wiśnie są bąbelki i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty.
Uruchom ostry nóż wokół krawędzi naczynia do pieczenia poluzować.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na naczyniu do pieczenia; obróć płytę i naczynie.
Niech naczynia pozostają na ciasto kilka minut, więc polewa może mżawka na ciasto.
Podawać na ciepło z lodami.