Ciasto Truskawkowe, Jeżyn, Rabarbar
Ten wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 6,86 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 164g tłuszczu, oraz w sumie 3049 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, rabarbar, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy.
Instrukcje
Połączyć miętę, 1 szklankę wody i 1/2 szklanki cukru w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, aż cukier się rozpuści.
Przed użyciem pozostawić mieszaninę do ostygnięcia. W dużej misce ubij śmietanę i pozostały cukier, aż utworzy sztywne szczyty.
Dodaj syrop cukrowy i delikatnie złóż w kremie do połączenia. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
W misce wymieszać mąkę, sól, pieprz i cukier.
Dodać skracanie i wymieszać rękoma, aż się ułoży na kawałki wielkości kulek.
Dodawać zimną wodę stopniowo, aż ciasto się połączy (zawsze można dodać wodę, ale nie można jej zabrać). Ball się ciasto na 6 Baseball-rozmiar skorupy i rozwałkować każdy z nich.
Do dużej miski wrzucić jeżyny, truskawki, rabarbar, skórkę z cytryny i sok.
Dodać cukier i skrobię z tapioki i połączyć.
Aby zmontować: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia pięć 8-calowych głębokich patelni z ciasta skorupy. Dziel nadzienie równomiernie między Patelnie.
Piec, aż sok wychodzi jak roztopionej lawy, o 45 protokół. Wierzch z bitą śmietaną miętową.