Ciasto Piernikowe Gruszkowo-Żurawinowe

Ciasto Piernikowe Gruszkowo-Żurawinowe
Ciasto piernikowe gruszkowo-żurawinowe może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 24 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Będzie hitem w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mielony imbir, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Żurawinowa Tarta Gruszkowa Z Piernikową Skórką, Ciasto Z Piernika Gruszkowego, oraz Piernik Gruszka Do Góry Nogami Ciasto podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 1/4 szklanki roztopionego masła do 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia; posypać 1/3 szklanki brązowego cukru. Ułóż gruszki i żurawinę w jednej warstwie na brązowym cukrze.
2
W małej misce ubić zaparzoną herbatę, cukier, melasę, jajko i pozostałe masło i brązowy cukier, aż dobrze się wymieszają.
3
Połącz pozostałe składniki; stopniowo ubijaj do mieszanki herbaty, aż się zmieszasz.
4
Łyżka na gruszkach.
5
Piec w temperaturze 350° przez 35-45 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed odwróceniem na talerz.
6
Podawać na ciepło.

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn