Ciasto pasterskie z korzenia selera

Ciasto pasterskie z korzenia selera
Ciasto pasterskie z korzenia selera jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gulasz wołowy i grzybowy, marchewkę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Melasą Jogurtową jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto pasterskie z korzenia selera, Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrojone ziemniaki i korzeń selera umieścić w dużym garnku; dodać zimną wodę do przykrycia. Zagotować, posolić obficie, przykryć i dusić, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem (10-12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dobrze spuścić; wrócić do garnka z ognia do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, czosnek, grzyby i tymianek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote i miękkie (około 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Wyjąć i rozprowadzić wzdłuż dna naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Ciepła 1 łyżka oleju w tej samej patelni; dodać wołowinę lub jagnięcinę, marchew, rozmaryn, i gałka muszkatołowa; gotować, aż wołowina będzie brązowy i marchew jest miękka(o 8 protokół). Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Warstwa na mieszaninie Grzybowo-cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Zakończyć tłuczone warzywa: przekazać ziemniaki i korzeń selera przez młyn żywności do miski, dodając masło, jak iść. Wymieszać z jogurtem i mlekiem na czystą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SelerSeler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Puree ziemniaczane i korzeń selera wirować na gulaszu z tyłu łyżki; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
GulaszGulasz
8
Piec, aż gotowane przez i ser jest złoty brąz (15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn