Shepherd ' s Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przygotuj polewę ziemniaczaną: w dużym rondlu dodaj ziemniaki i czosnek i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, odkryte, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Czosnek
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Drenaż.
4
Przenieść ziemniaki i czosnek do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać śmietanę, 1/4 szklanki bulionu, masło, sól i pieprz, i ubić na małej prędkości mikserem ręcznym, aż ziemniaki będą lekkie i puszyste, o 1 do 2 protokół. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, dodaj pozostały 1/4 bulionu szklanki. Nie przesadzaj. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kwaśna śmietana
Ziemniak
Masło
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 10-calowe okrągłe naczynie do pieczenia sprayem nonstick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i prawie chrupiące, o 7 do 8 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na talerz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
3
Dodaj olej do kapieli na patelni i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzo miękka i dopiero zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sól
5
Posypać cukrem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie karmelizować, o 3 protokół. Wymieszać wołowinę i gotować, mieszając od czasu do czasu, na średnim ogniu, aż wołowina zacznie brązowieć, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Cukier
Wołowina
6
Dodać marchew, groszek i czosnek i gotować, mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej i mąki i gotować, mieszając, aż dobrze wymieszane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Warzywa
Marchew
Czosnek
Mąka Uniwersalna
Groch
7
Dodać piwo, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty. Gotować, mieszając drewnianą łyżką, i skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, o 2 protokół
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
8
Dodać ugotowany boczek, bulion, rozmaryn, 1/2 łyżeczki soli i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż sos zgęstnieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Gotowany
Rozmaryn
Pieprz
Bulion
SOS
Sól
9
Łyżkę mieszanki mięsa do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
10
Polewę ziemniaczaną rozłożyć równomiernie na mieszaninie wołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Wołowina
11
Piec, aż nadzienie jest gorące, polewa jest lekko rumiane, a krawędzie są bąbelkowe, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Wyjąć z piekarnika i posypać serem. Wróć do piekarnika i piec jeszcze 10 minut.